Informasjon desember 2018.

Til foreldre og foresatte,
  • Husk julefeiringa i morgen kl 18.00. Vi starter med “gløgg” (varm saft med rosiner) ute, servert av elevrådet. Dere blir møtt med julemusikk og lys ute. Kl. 18.15 PRESIST starter underholdninga som varer cirka 30 minutter. Etter det vil 4 klasserom være åpne hvor det er tilrettelagt for at dere sammen med barna og andre voksne kan lage  julekort, ønskestjerne til å henge i treet ute eller annet. Samtidig åpner FAU`s kiosk og det blir sikkert også loddsalg med flotte premier. Vi avslutter litt over halv sju med juletregang ute. Vi gleder oss.
  • Etter jul har vi nå ansatt Kari Opsahl som fyller Fridas fødselspermisjon. Hun har både allmennlærerutdanning og faglærerutdanning innen kunst og handverk. Hun er 53 år og har mange års erfaring fra spesielt Kongsberg kommune. Hun skal inn på småtrinnet. Vi ønsker henne velkommen.
  • Gjenglemt tøy. Fram til fredag har dere frist til å hente gjenglemt tøy. Tøyet på småtrinnet er lagt på grupperommet brettet og systematisert. Sjekk det i morra. Ellers kan dere alle se gjennom de to røde kassene. Vi leverer tøyet som ikke blir henta til en veldedig organisasjon.
  • Nå er snøen her og vi oppfordrer både ansatte og barn til skigåing både på morgenturen og i storefri. Løypene er kjørt opp. Barna må selv ta ansvar for sitt skiutstyr og akebrett og hvis de vil ha det låst inne, kan de ved å si i fra til voksne om å sette utstyret sitt i kjelleren. Ellers er barna selv ansvarlig for sitt utstyr. Ta gjerne en gjennomgang med dem om det.
  • NB! Fredag 21. desember avslutter vi skolen klokka 11 for elevene. Da blir det ikke buss og barna må hentes. Vi håper ikke dette skaper for mange problemer for dere og fint om dere samarbeider. Hvis det ikke går har barna mulighet til å være på skolen fram til skoleslutt eller lengre. Vi voksne er på skolen og forbereder oppstart til januar.
  • NB! Notodden kommune har endret sin skolerute og derfor er det nå planleggingsdag onsdag 2. januar. Så første skoledag etter nyttår er torsdag 3. januar.  Vi har hatt i den senere tid det samme som kommunen, så slik blir det også for oss.
  • Søknadsfristen for neste skoleår var 1. desember og neste frist er 1. mars. 12 1. klassinger er skrevet inn til høsten og vi venter tre nye elever på nyåret.

Med vennlig og julelig hilsen fra ansatte ved Lisleherad montessoriskole.

2018-12-11T15:37:43+00:00December 11th, 2018|Comments Off on Informasjon desember 2018.