En dag på skolen

Bli med på en skoledag hos oss!
Hver dag hilser vi før elevene går i arbeid.

Vi sørger for en god start på dagen!

Skoledagen starter 08:25. Inne står lærerne klare for å møte elevene til en spennende skoledag med fokus på tverrfaglighet, teoretisk og praktisk arbeid. Kommer du innom i ni-tiden er det helt stille. Da finner du alle 60 elevene i lesekroker, på tepper og stoler – dypt konsentrert i bøker.

Skoledagen deles inn i to arbeidsøkter. Midt på dagen får elevene et langt avbrekk med lunsj, samt frie og organiserte aktiviteter. Dette kaller vi vårt trivselsprogram.

Lisleherad montessoriskole Notodden

Visste du at skolen har et tema hver uke? Og hver onsdag får barnet ditt ta del i en opplevelse? På Lisleherad Montessori arbeider vi tverrfaglig med KILO-dagen i fokus: Kultur, Identitet, Læring, Opplevelse. Opplevelsene kan være alt fra et vikingslag, lage luftballonger, overnattingsturer, turneringer, utstillinger og mye mer!

Skolen har årsplaner innenfor fagene som den offentlige skolen har, men vi er friere i forhold til når temaene blir gjort. Vi kobler mange av fagene og deres kompetansemål i tverrfaglige aktiviteter og prosjekt.